Citytrips met de bus

Heel veel mensen gaan ieder jaar weer met de bus op vakantie, omdat ze het vaak comfortabel en ontspannen vinden. Misschien is het ook iets voor u?

Parijs

Groepsgevoel

In de bus zit u vaak gedurende een aantal uur in de bus. Dat kan leiden tot gezellige gesprekken met uw reisgenoten. Vaak zeggen mensen achteraf dat ze er nieuwe vrienden bij hebben gekregen en dat groepsgevoel is dan ook een reden om weer opnieuw een busreis te boeken.

Top 3 citytrips met de bus

  1. Parijs
  2. Londen
  3. Berlijn
parijs
London
Parijs
Berlijn

Busreis naar Parijs

Busreis naar Parijs

Parijs is een van de meest romantische steden van Europa, dus zeker de moeite waard om deze stad eens te bezoeken. Bewonder de beroemde Eiffeltore en de Notre Dame, ga een dagje shoppen in de Champs-Elysées en bezoek de idyllische wijk Montmartre. Ontspannen doe je in Parc Luxembourg.

Een historische en authentieke stad maar toch modern. Dat is kenmerkend aan de stad Londen. Wie houdt van winkelen, cultuur en musea kunnen het allemaal vinden met een busreis naar Londen. Tijdens busreizen bezoekt u o.a. de Big Ben (de Tower of Londen) en Westminster Abbey, waar Britse koningen en koninginnen gekroond en begraven worden. Ook de bekende pleinen Piccadilly Circus en Trafalgar Square wordt niet vergeten. 

Busreis naar Londen

Busreis naar Berlijn

Berlijn is een stad die misschien waar de meest ingrijpende gebeurtenissen in de geschiedenis zijn voorgevallen, wat de stad heel bijzonder maakt. Denk maar aan de val van de Berlijnse muur. Een stad die geschikt is voor zowel cultuur- en musealiefhebbers als mensen die van shoppen houden.

Berlijn

Comfortklassen

Bussen worden tegenwoordig steeds luxer en zeker de bussen waarmee men op vakantie gaat. Zo zijn er drie comfortklassen: Tourist Class, Comfort Class en Royal Class. Royal Class wordt vaak ingezet bij slaapbussen. Van Tourist Class wordt vaak gezegd dat er zelfs meer beenruimte is dan in Economy Class in een vliegtuig.

Actieve busreizen

Ook voor mensen die graag sportief bezig is zijn er speciale busreizen. Zo zijn er reisbureaus en touroperators die busfietsreizen en buswandelreizen organiseren. Tijdens dit soort reizen maakt u de mooiste fiets- of wandeltochten door de natuur. U kunt ook wandelen of fietsen vanuit dezelfde accommodatie of van hotel naar hotel.