50-plus reizen naar

warme landen

Bent u op zoek naar een vakantie in een warm land? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij hebben voor u de beste zonvakanties geselecteerd en ook voor cultuurliefhebbers hebben we mooie reizen. Of wilt u graag een combinatie? Doe hieronder wat inspiratie op.

warme landen

Italië

“La Bella Italia”! Italië is elegant en romantisch met alles wat u zich maar kunt wensen. Geniet van de prachtige natuur van Toscane met de beroemde cypressen en de Bloemenrivièra en duik de historie in in Rome. Of zak verder af en bezoek het eiland Sicilië voor een zonvakantie mét een cultureel tintje. Italië zal een grote indruk op u maken op veel verschillende vlakken, dus neem vooral dit land mee in uw overweging voor een ouderenreis.

Italië

Kroatië

Kroatië is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Europa. Het is een bijzonder land en steeds meer mensen gaan er naartoe voor de zon. Kroatië heeft prachtige kustgebieden met een heerlijk mediterraan klimaat en de eilanden in Dalmatië zijn ook zeker de moeite waard. Ook de cultuurliefhebber kan er goed toeven met historisch belangrijke steden als Dubrovnik en Trogir.

Kroatië

Spanje

Ook Spanje mogen we niet vergeten als populair vakantieland in Europa en misschien is het wel een van de populairste vakantiebestemmingen. Zowel jong als oud gaat er ieder jaar weer naartoe, want Spanje heeft veel te bieden. Wanneer u op zoek bent naar een zonvakantie is dit land uitermate geschikt, maar ook wanneer u cultuur wilt opsnuiven kunt u steden bezoeken zoals Barcelona en Madrid. Ook kunt u ervoor kiezen om nog verder naar het zuiden af te zakken en de stad Sevilla te bezoeken. Strijk neer op de gezellige terrasjes op de piazza’s in Spanje en wanneer u het even te druk vindt, vlucht u even naar de stilte in de kleine straatjes in de stad. Een reis naar Spanje wordt er een reis om niet meer te vergeten!

Spanje
Spanje
Spanje
Spanje

Griekenland is dé beste vakantiebestemming wanneer u op zoek bent naar de ideale combinatie van zon, zee, strand en cultuur. Combineer het historische Athene samen met de stranden van de Griekse eilanden en maak de mooiste boottochtjes. Wanneer u houdt van zwemmen dan kunt u in Griekenland ook heel goed snorkelen.

Griekenland

Resorts of budget accomodaties

Er is vaak een ruime keuze aan accomodaties. Voor mensen die iets minder geld uit willen geven zijn er ook budget accomodaties, maar we hebben ook luxe all-inclusive resorts. Voor ieder wat wils!