De gezonde lucht opzoeken

in de bergen

Bent u een echte natuurliefhebber en zoekt u een vakantiebestemming in de natuur met gezonde lucht? Veel mensen kiezen dan voor de Oostenrijkse of Zwitserse Alpen. Het is niet alleen mooie natuur, maar de berglucht is ook erg gezond. Hoe kan dat? In de bergen wonen er minder mensen dus er is minder verkeer. Ook ligt het hoger, waardoor u minder last zult hebben van stof, pollen en vocht. Dit resulteert in minder kans op hart- en vaatziekten en een goede verbranding. Waar wacht u nog op?

gezonde lucht

Fietsvakanties en busvakanties naar Oostenrijk

Oostenrijk is een echte favoriet voor reizigers en het Alpenland weet iedere keer weer te overtuigen. In de winter kunt u genieten van prachtige witte landschappen en in de zomer vindt u rust en groene natuur. Voor een actieve vakantie kunt kiezen voor een fietsvakantie of wandelvakantie door de bergen van Oostenrijk, maar wanneer u liever voor de rust gaat zijn er ook busvakanties. Geniet van een echte Wiener Schnitzel of kaasfondues en voor de zoetekauw is er de beroemde Kaiserschmarrn.

Oostenrijk

Cultuur opsnuiven in Wenen

Een historische stad bezoeken en toch gezonde lucht? Ga dan naar de bijzondere stad Wenen. Er staan prachtige monumenten zoals de St. Stephanskathedraal, Sint-Petruskerk en natuurlijk Schloss Schönbrunn. Vergeet ook niet het beroemde Michaelerplatz, Stephansplatz en Rathausplatz te bezoeken. Waant u zich in de geschiedenis van Wenen en maak een ritje in een paardenkoets. Strijk neer op een terrasje met een overheerlijke Sachertörte of Apfelstrüdel. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een groepsreis dan heeft u ook een gids die u helemaal door de stad kunt leiden. Zo hoeft u zelf niet na te denken!

Wenen

Wandelvakanties in Zwitserland

Voor fanatieke wandelaars kunt u kiezen voor een wandelvakantie in de Zwitserse Alpen in Zwitserland, zoals een seniorenreis in Tirol of in Saas Grun in Zwitserland. U kunt kiezen voor een wandelreis vanuit één plaats, of wandel van A naar B. In dit geval wordt uw bagage van hotel naar hotel voor u vervoerd.

 Zwitserland
 Zwitserland
Wandelvakantie
Wandelvakantie